1. Verzending van uw bestelling bij caloriecontrol.nl:
Artikelen die zijn besteld worden dagelijks (op werkdagen) verzonden. Alle  bestellingen zijn via PostNL met trackingcode te volgen via www.tracktrace.nl
Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Bij bestellingen boven € 50,- betaalt u geen verzendkosten.

Let op! PostNL is gestopt met de tweede bezorgpoging:
PostNL is gestopt met de tweede bezorgpoging. De pakketten die bij de eerste bezorgpoging niet afgeleverd kunnen worden, worden hierna direct bij de dichtstbijzijnde PostNL locatie afgeleverd. U krijgt hier dan een emailbericht van PostNL over.

2. Herroepingsrecht/Retourzending:
Wanneer u niet tevreden bent met uw bestelling, dan kunt u uw bestelling retourneren. U heeft een periode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en ongeopend, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag van het geretourneerde product binnen 14 dagen crediteren.Wanneer u een product wil retourneren dan is dit natuurlijk geen probleem. Let er echter wel op dat u zorgvuldig met het product en de verpakking omgaat. Uitgangspunt is dat u het product slechts inspecteert en dat deze inspectie niet verder mag gaan dan dat u dit in een fysieke winkel zou kunnen. Gebruikte artikelen kunnen wij natuurlijk niet meer verkopen. Retouren worden bij ontvangst door caloriecontrol.nl beoordeeld en wanneer blijkt dat er waardevermindering van het product wordt geconstateerd, zal deze waardevermindering van het product verrekend worden met de aanschafwaarde van het product. Zulks naar oordeel van caloriecontrol.nl. U ontvangt hiervan uiteraard schriftelijk bericht.

3. Stappenplan om te retourneren:
Stuur een email naar Caloriecontrol via het contactformulier op onze website met het verzoek om een product te retourneren ;Wij voorzien u per ommegaande van instructies hoe u het product kunt retourneren.  

4. Terugbetaling:
We streven er naar om het aankoopbedrag, exclusief de eventueel door u betaalde verzendkosten binnen 3 werkdagen na ontvangst en goedkeuring van het geretourneerde op uw rekening terug te storten.  De terugbetaling geschiedt op dezelfde bankrekening als waarvan u uw bestelling heeft betaald.